• Bgtop

Elbilsladdning i Stor - Stockholm

Elbilsförsäljningen ökar och behovet av laddning följer givetvis med.

Du kanske vill göra en affär i att låta andra ladda hos er, skapa möjlighet för boende i föreningen att köpa elbil eller har köpt en elbil men upptäckt att du inte kan ladda bilen hemma.

Hemmaladdare för din elbil

Framtidssäkra din parkering hemma med installation av en laddbox till din elbil/laddbil.

En hemmaladdare finns i storlekar från 3,7 kW upp till 22 kW.

Föreningar/Företag

Bostadsrättsföreningar och företag installerar elbilsladdare. Det kan vara krav från hyresgäster och kunder med ett behov av ladda sina nya bilar, föreningen /företaget vill stärka sin miljöprofil eller så finns det ekonomiska inscitament för att installera elbilsladdare. 

Laddare finns från 3,7 till 50 kW. 

Laddmiljöer för elbilar

Från nu och frammåt kommer alla parkeringar att behöva erbjuda laddning för elbilar. Det krävs för dem som arbetar skall kunna ta sig till och från hemmet, för de som behöver utföra ärenden och inte minst föratt boende skall kunna tanka över natten. 

Laddstationer finns från 3,7 kW upp till 50kW.

Olika betaltjänster

Önskar du ta betalt för att andra skall ladda eller om ni vill att hyresgäster skall betala för det de förbrukar erbjuder vi en full utbyggd tjänst där du kan välja flera olika alternativ.

Att tänka på!

Elbil/Laddbil använder hög ström för att det skall gå fort. Tyvärr sker 85% av all elbilsladdning i hemmet ur ett vanligt uttag idag. Prata med oss om hur du undviker riskerna som finns vid laddning av elbil.

Vi vill inte att du eller någon annan blir skadad. Använd alltid auktoriserade företag för installation, det är en starkströmsanläggning och skall installeras på ett korrekt sätt.

Exempel laddning

Ett batteripack på 20 kW tar ca 2-12 timmar att ladda beroende vilken hemmaladdare du köper. En snabbladdare tar ca 0,5-1 timme för samma batteri.   

Ett Batteri på 20 kW tar dig allt från 5 till 20 mil beroende på bil och körsätt.