• Bgtop

Elinstallationer inom Stor - Stockholm

Vi utför elinstallationer inom bostäder, kontor, skolor, hotell, detaljhandel, sjukhus, industri, lager och restauranger.

El

Vi utför små arbeten som komplettering av uttag till större entreprenader som ombyggnad av industrilokaler till skolverksamhet.

Vi kan ta ett helhetsansvar från projektering till garanti och service av den installerade anläggningen.

Kundfokus

Vår styrka är att oavsett storlek på anläggningen arbetar vi emot att utföra arbetet med samma precision och med samma goda resultat. Vi vet att ett litet bra arbete idag och en nöjd kund kan imorgon ge ett större arbete med en minst lika nöjd kund.

Våra medarbetare trivs i sin yrkesroll hos oss och det visar sig i det ansvar medarbetarna tar i att leverera bästa möjliga anläggning till dig.

Tele, Data & Säkerhet

Tele & Data

Även om fasta telefoner blir ovanligare krävs det ofta det som kallas för telenät för att binda samman olika system med varandra, det kan vara larm, porttelefoni osv. Det är vanligt idag att man bygger datanätverk och använder det som telenätverk.

Vi har specialister inom tele- och datanätverk för både koppar och fiber.

Säkerhet

Säkerhet och trygghet är viktigt för ett företag. Stora värden finns i medarbetare och i lokalerna där ni arbetar.

Vi erbjuder:

Om du vill höja säkerheten för din fastighet/lokal projekterar och installerar vi passagesystem för enklare och tryggare in och ut passager.

När du inte är på plats kan ett inbrottslarm kännas tryggt. Vi installerar ett åt dig och sammankopplar det med andra system för enklare hantering.

För dig och dina medarbetares trygghet hjälper vi dig att installera brandlarm & utrymningslarm.